Skip to main content

Slik lages maten vår

Her kan du lese mer om de ulike måtene vi i Orkla Foods lager maten vår på.

  • Grandiosa

    Frysing

    Frysing av matvarer gjør at maten kan bevares over lang tid, samtidig som næringsinnhold, smak og utseende ivaretas på en veldig god måte. 
  • Stabburet Leverpostei

    HERMETISERING

    Hermetisering er genialt for produkter som skal lagres i lang tid i varme, kalde eller romtempererte omgivelser og samtidig være trygg å spise.
  • Kjølt mat – ferskhet med god kvalitet!

    Kjøling

    Kjølt mat har sin store fordel ved at den kan oppbevares noe tid i tilnærmet fersk tilstand. Man får maten ganske nær slik den er fra naturens side, og det er ikke alltid nødvendig med konserveringsmidler.
  • TORO Tomatsuppe

    Tørking

    Når vi tørker mat reduserer vi innholdet av vann.  Når vannet er borte øker holdbarheten, fordi vann er viktig for vekst av uønskede stoffer i maten.  

HAR DU SPØRSMÅL?

Fagsjef for ernæring Linn Anne Brunborg

Linn Anne Brunborg

Fagsjef for ernæring og helse