Skip to main content

Vil du jobbe sammen med oss?

Vil du jobbe sammen med oss? Ansatte i Orkla Foods Norge

I Orkla Foods Norge finnes det spennende og utfordrende stillinger innenfor en rekke ulike fagområder. Vi er ute etter deg som evner å se egen innsats som en del av en verdikjede.

NYUTDANNET?

Er du i ferd med å fullføre en mastergrad? Eller har du 0–2 års erfaring? Da ønsker vi å høre fra deg! 1-2 ganger i året ansetter vi blant annet til stillingene Brand Manager og Produksjonstrainee, i tillegg til flere andre fagområder. Som nyutdannet hos oss får du den perfekte start på en lang karriere i Orkla Foods Norge og Orkla, med tett oppfølging og mulighet for utvikling.

Når du som nyutdannet får jobb i Orkla, blir du definert som en Young Professional (YP), og vil få gleden av å være en del av Orklas YP-nettverk. For mer informasjon om stillingene, møt oss på et våre skolebesøk! Både høst og vår er vi ute på sentrale utdanningsinstitusjoner i Norge og Norden.

HAR DU ERFARING?

Det dukker stadig opp ledige stillinger i de ulike fagområdene hvor vi ønsker å ansette deg med bredere erfaring og kompetanse opparbeidet over flere år. Er du motivert og dedikert, og ønsker å ta del i den spennende hverdagen i Orkla Foods Norge?  Kanskje passer du inn i vårt ytre salgsapparat eller en av de mange spennende stillingene på en av fabrikkene våre. Krav til utdanning, fagbrev og erfaring varierer fra stilling til stilling. Alle ledige stillinger vil bli utlyst på disse sidene, så følg med og ta kontakt når det dukker opp noe du er interessert i.

REKRUTTERINGSPROSESSEN

Vi i Orkla Foods Norge legger stor vekt på rekrutteringsprosessen vår, da vi anser ansettelser som en av våre viktigste investeringer for fremtiden. Det er viktig at både du og vi tar riktig avgjørelse slik at ansettelsesforholdet blir så langsiktig som mulig. Du vil gjennom grundige rekrutteringsprosesser møte et bredt intervjupanel av potensielle kollegaer, og vi bruker test og praktisk caseløsning i mange av våre rekrutteringer.

FØLG OSS PÅ