Skip to main content

Vi tar vare på våre ansatte

Vi tar vare på våre ansatte.

Grunnene til at det er så attraktivt å arbeide i Orkla Foods Norge er mange. En av dem er at du vil få et eierskap til de produktene nordmenn snakker om. Du vil med dette bidra til å skape noe alle nordmenn får et forhold til.

I Orkla Foods er vi spesielt opptatt av å utvikle de menneskene som utgjør arbeidsstyrken vår. Vi tror dette bidrar til å skape verdier på både kort og lang sikt. Vi dyrker derfor fagmiljøene, og har egne programmer for kompetanse- og karriereutvikling. Dette gjelder både på tvers av fagområder, men også knyttet til andre deler av Orkla-konsernet.

FORDELER OG GODER

Vi har flere goder som personalbutikk med rabatterte priser, firmahytter og aktive bedriftsidrettslag. I Orkla Foods Norge får du også gode pensjons – og forsikringsavtaler, flere rabattordninger og ikke minst mulighet til å ta del i Orklas aksjeprogram.

EGEN UTVIKLING

I Orkla Foods vil du bli en viktig ansatt. Du vil bli sett, du vil få ansvar og du har mulighet til å jobbe variert langs hele verdikjeden. Gjennom tverrfaglige prosjekter vil du være med å påvirke utviklingen av hva som står på norske matbord og ta frem produkter nordmenn spiser til frokost, lunsj og middag. Orkla Foods er avhengige av kompetanse for å prestere i alle ledd av verdikjeden og derfor trenger vi deg! Helt enkelt.

FØLG OSS PÅ