Skip to main content

Sommernyheter fra Orkla Foods Norge

Sommernyheter fra Orkla Foods Norge

Sommernyhetene fra Orkla Foods Norge inneholder fristende salater fra Denja med bla cottage cheese, en ny Grandiosa pizza med nøkkelhull, BigOne pizza med taco, fersk rosa(!) pasta fra TORO, glutenfri Stabburet Leverpostei og en eplekake fra TORO som seg hør og bør når vi nærmer oss sommeren.

Nyhetene er

Denja Våre Beste Salater: Fire varianter med friske salater med bla cottage cheese. Denja salater kommer nå i ny praktisk emballasje med skrulokk. De nye variantene er:

- Skagensalat med kreps og reker

- Club Sandwich Kylling & bacon

- Reker i Cottage Cheese m/ pepperrot

- Rødbet i Cottage Cheese m/ eple

Grandiosa Fullgod: En ny saftig og god Grandiosa med maks 600 kalorier. Den eneste med nøkkelhull og den sunneste pizzaen i frysedisken. Fullgod er perfekt størrelse for én person og passer spesielt godt for de som har lyst på en rask og god middag, og samtidig ønsker å spise sunt. Noen stikkord om Grandiosa Fullgod:

- Tynn, sprø bunn bakt med fullkorn

- Toppet med krydret kyllingfilet, smakfulle grønnsaker og lettere oster

- Inneholder under 600 kalorier

- Naturlig rik på protein

- Oppfyller kravene til nøkkelhullsmerking

Grandiosa Pizzaslice Kjøttdeig og Løk: perfekt mat for tiden mellom skole og fritidsaktiviteter. 2,5 minutter i micro så er den klar. Med kjøttdeig og løk – en smak for de fleste.

Stabburet Glutenfri Leverpostei: Den klassiske leverposteien fra 1949 kommer nå i glutenfri utgave. Dette er den mest populære leverposteien til barn. Stabburet Glutenfri leverpostei har den samme gode smaken, og saftige og smøremyke konsistensen som den originale, og er allergivennlig:

- Glutenfri med tydelig glutenfrimarkering

- Nøkkelhullsmerket

- Naturlig rik på jern

Stabburet Glutenfri Fersk Leverpostei: Fersk glutenfri leverpostei for kjølt oppbevaring, øker valgfriheten for de som ikke spiser gluten. 80 prosent av alt pålegg handles kjølt. Produktet er eksklusivt for COOP.

TORO Fersk Grønnsakspasta Rotgrønnsaker: Ny form, smak og farge(!) på fersk pasta med 40 prosent grønnsaker. Årets suksess i pastahylla. En porsjon grønnsakspasta (125 g) gir ca 50 gram grønnsaker.

BigOne Taco Real: BigOne lanserer årets fotballpizza. Tacosmak er noe mange nordmenn elsker. Produktet har taco-fyll, grønn chili og syrlig rømme-saus. Produktet er eksklusivt for COOP frem til høsten.

TORO Eplekake: I over 15 år har TORO bakemikser har gjort det enklere for folk å bake. TORO Eplekake lages ved å tilsette vann, smeltet smør og rør sammen. Danderes med eplebåter med kanel og stekes i en rund kakeform eller liten langpanne.