Skip to main content

Høstens nye matvarer fra Orkla Foods Norge

Brownies og meksikansk gryte er to av folkefavorittene som nå kommer som glutenfrie varianter. I tillegg til fersk grønnsakspasta med rotgrønnsaker. Se alle høstnyhetene fra Orkla Foods Norge.

Siden slutten av 70-tallet har Orkla Foods Norge utviklet glutenfrie produkter, og TORO var den første norske mataktøren som valgte å lage mat tilpasset en liten men viktig målgruppe.

- Siden den gang har vi utviklet mye kompetanse på området som vi nå skal videreutvikle. Vi ønsker å ta glutenfri kost til et nytt nivå ved å utvikle brede attraktive produktvarianter med fokus på god smak, sier leder ernæring og helse i Orkla Foods Norge, Linn Anne Bjelland Brunborg.

Her er nyhetene:

Glutenfrie produkter:

TORO Bakemiks Glutenfri Brownies, bestselgeren til TORO kakemikser, kan nå også fås som glutenfri variant. Like enkel å lage og like god.

TORO Bakemiks Glutenfri Pannekake – en annen favoritt nå også som glutenfri variant. Tilsett kun vann og rør sammen.

TORO Gryte Glutenfri Meksikansk. Meksikansk gryte er bestselgeren til TORO gryter og tilbys nå også som glutenfri variant.

Middagsretter:

Av TORO ferske ferdigretter kommer nå nyheten TORO Biffboller m/Bearnaise. Dette er kjøttboller av grovkvernet kjøtt som ligger i en krydret bearnaisesaus, og grønnsaker. Retten kommer i et nytt emballasjeformat med oppdelt beger.

TORO Fersk Spagetti, spagetti med 40 % rotgrønnsaker bakt inn i deigen.

Dessert og bakeprodukter:

TORO Dessert Sjokoladefondant, seks porsjoner der vi har brukt belgisk sjokolade. Tilberedningsanvisningen sikrer en perfekt sjokoladefondant hver gang.

TORO Bakemiks Gulrotkake. Gulrotkakemiksen tilsettes olje og ferske gulrøtter, noe som gir saftig og hjemmelaget smak, med et hint av krydder.

TORO Glasurmiks til Ostekrem sikrer perfekt ostekrem hver gang, kan brukes til gulrotkake eller som topping til muffins og andre kaker som brownies eller krydderkake.

Idun MH Regnbuefudge 65g, en kakepynt i regnbuens farger, passer ekstra godt til bløtkake, ostekake og muffins med ostekrem eller melis.

Idun MH Salt Karamellfudge 70g, salt karamell som passer perfekt til sjokoladekaker og cupcakes med sjokoladekrem.

Odense Marsipan Kokos, en deilig kombinasjon av kokos og marsipan som er perfekt til konfekt.

Pålegg:

Nora Syltetøy Uten tilsatt sukker Eple/Pære en kombinasjon av 80 % eple og pære, helt uten tilsatt sukker.