Skip to main content

Første Grandiosa med rådeig

Første Grandiosa med rådeig

For første gang kommer nå Grandiosa med rådeig. Vår nye Grandiosa Nybakt er ikke stekt på forhånd slik alle de andre Grandiosa er, men stekes første gang hjemme hos forbruker.

Grandiosa Nybakt kommer i to varianter, Skinke og Pepperoni. Den lages og toppes med fyll, før den fryses rett ned i rå tilstand. Når den så stekes hjemme hos forbruker vil bunnen heve i ovnen og resultatet blir en luftig, saftig og sprø pizza som knaser når du tygger.

Innhold i de to variantene:

Skinke: tomatsaus, lettrøkt skinke i terninger og som skiver, Jarlsberg (revet), Fyldig Norvegia (i terninger), grillet, rød paprika og persilledryss.

Pepperoni: tomatsaus, pepperoni, Jarlsberg, søt, syltet chili og oreganodryss.

Se instruksjonsfilmen til hvordan du skal tilberede den nye Grandiosa Nybakt: 

https://www.youtube.com/watch?v=zVq6kyAyiKU&t=2s  

Fordi bunnen er laget av rådeig er det viktig at den oppbevares fryst frem til den legges på bakepapir på rist før steking. Dersom den har begynt å tine vil den sitte fast i den sorte platen pizzaen kommer på og den blir myk og vanskelig å håndtere. Dette er merket både på forsiden og baksiden av sjaktel, samt på en egen klistrelapp på foilen inne i sjaktel, slik at forbruker skal få det med seg.